Presentació ‘La Feixa’

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Neix el primer supermercat cooperatiu del Maresme: la Feixa 

 

La Feixa, el projecte guanyador de l’ajut Pepa Maca 2019 impulsat per Coop Maresme, es presentarà el dissabte 14 de març a Cafè de Mar.

 

Un supermercat que no pertanyi a una gran empresa, on els beneficis econòmics no siguin un objectiu i que proveeixi productes de proximitat i ecològics, produïts respectant el medi ambient i la salut de les persones i altres éssers vius. Això serà la Feixa: el primer supermercat cooperatiu de Mataró i el Maresme que neix amb l’objectiu de contribuir a un canvi de model de consum. És per això es constitueix com a cooperativa sense ànim de lucre on les sòcies seran les que tindran el poder de decisió i on els beneficis seran reinvertits en la pròpia cooperativa o en altres projectes socials.

 

La Feixa neix de la fusió de les dues associacions de consumidores mataronines: l’Estrella i l’Ecoopirativa. Situades a Can Fugarolas, des del 2018 treballen conjuntament per impulsar aquest projecte que finalment es presentarà el proper dissabte 14 de març a les 11h a Cafè de Mar, Mataró.

 

 

Llegeix més aquí