Som Aigua; aigua de qualitat saludable

Som Aigua; aigua de qualitat saludable 2019-07-24T08:27:09+00:00

Què és Som Aigua?

Tenim una estreta relació amb aquest element, no només som una part important d’aquestes molècules, sinó que tampoc podem viure sense el seu aliment, l’aigua és vida, per tant una bona aigua és important.

Així doncs la línia salut per nosaltres és important i és un dels nostres pilars. Viure de l’aigua és un altre dels pilars que ens representa, al ser una necessitat i un dret de tot el món, tots en som clients. L’era de l’indústria ha creat un monstre que es menja el planeta, el plàstic. La nostra proposta no només respecte a les persones i la seva economia, sinó que també al planeta, perquè reduïm les ampolles de plàstic d’un sol ús, segons la Normativa Europea UE 2018/852.

Que l’aigua estigui ben repartida i arribi a tothom, vol d’un ajut més gran, per això nosaltres col·laborem amb UNICEF en els seus projectes relacionats amb l’aigua del món, amb l’aportació del 10% dels nostres beneficis. Treballa, cuida, millora.

Perquè vàreu decidir ser cooperativa?

Està clar que la unió fa la força, en el nostre projecte tothom pot participar, donat que no es requereix coneixements tècnics molt complicats i s’ajusta a la participació grupal. Un element com l’aigua no té crisi, sempre fa falta, i té una bona rotació.

D’aquí surt una oportunitat de treball i és just que qui treballi i s’esforci més, tingui una millor recompensa. Precisàvem d’un model solidari i socialment acceptat, aquí hi ha emprenedoria mentorada.

Quins són els valors de la vostra cooperativa?

En Ramon és empresari amb experiència en el sector de l’aigua com aliment, li ve de família de tres generacions.

La Marta és una professional del sector de la nutricosmética, formadora de nous professionals i un nivell tècnic molt alt avalat per un màster.

Tots dos som sensibles amb el medi ambient i ens importen les persones. Els nostres valors: solidaritat, benestar, ajuda mútua.

Quin és el somni de la vostra cooperativa? 

Crear un moviment de cultura de l’aigua, on la informació arribi a tothom, per no ser enganyats. Que s’aprofitin els recursos i es promogui el moviment circular. Convertir els habitatges en manantials, ja que la xarxa de l’aigua ja ha estat creada. “Ser transparents com l’aigua”.

“Cooperativa dedicada a obtenir aigua de qualitat, defensa mediambientalcol·laborar en projectes transversals.”

Mataró, Maresme, Catalunya

Sector: Aigua

Nº de sòcies: 2

Data constitució: Juny 2019

Informació de contacte:

Web “Som Aigua”
Facebook “Som Aigua”
Instagram “Som Aigua”