Agència Talaia; comunicació i continguts

Agència Talaia; comunicació i continguts 2019-09-06T08:42:39+00:00

Què és Agència Talaia?

La Talaia és una agència de comunicació i continguts. De comunicació perquè partim de la base que l’estratègia del com ens expressem és la garantia per ser escoltades. Perquè sumem experiències en gestió comunicativa que ens permeten treballar en diferents projectes amb diferents interessos i públics. Perquè som capaces d’estudiar el mercat i veure com i quan és millor comunicar. I de continguts! Perquè tenim ganes de descobrir, explicar i crear, sent conscients que disposem d’eines i pensament crític per crear altaveus que generin inquietud i debat a l’entorn. Com explica la seva definició, la Talaia és la torre des d’on es pot observar tots els racons per lluny que estiguin, i donar avís i explicar allò que s’hi descobreix.

La Talaia és una aposta per ser més felices i més lliures. És una aposta, sí. Perquè volem ser les propietàries de la nostra força de treball i volem decidir com i quan ens organitzem. Per això apostem. Perquè ni podem ni volem estancar-nos i creiem que només així, aprenent de cada projecte en què participem, podrem seguir creixent a petites passes d’il·lusió i energia.

Perquè vàreu decidir ser cooperativa?

Perquè apostem per una economia social, solidària i feminista que ens permeti crear espais de supervivència i de microeconomia per ser capaces de generar sistemes alternatius. Perquè volem generar sinergies per sumar i aprendre les unes de les altres, perquè el repartiment del treball és també responsabilitat de totes.

Quins són els valors de la vostra cooperativa?

Apostem per una comunicació i un periodisme que propiciïn una cohesió social amb perspectiva feminista, antirracista i anticolonial per la transformació.

Quin és el somni de la vostra cooperativa? 

El somni de la Talaia és per una banda, aportar continguts periodístics a la societat que potenciïn la transformació social alhora que desperti curiositat i esperit crític a les persones. A més, aspirem a formar part d’una xarxa de comunicadors i comunicadores que arreu del territori aposten dia a dia per una comunicació respectuosa, amb perspectiva feminista i transformadora. D’altra banda voldríem generar una estructura prou sòlida com perquè La Talaia pugui ser un modus vivendi que permeti formar nous professionals i poder donar feina i/o regularitzar situacions a persones que entenguin el periodisme i la comunicació com nosaltres.

“Agència de comunicació i continguts

Premià de Mar, Maresme, Catalunya

Sector: Comunicació

Nº de sòcies: 2

Data constitució: Setembre 2019

Informació de contacte:

Web “Talaia”
Facebook “Talaia”
Instagram “Talaia”
Twitter “Talaia”