L’Ateneu Cooperatiu del Maresme participa a la “Fira Mercat del Ram de Tordera”

Que és la Fira Mercat del Ram Tordera?

La Fira es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l’experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L’organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

Horari “Fira Mercat del Ram Tordera”

Divendres de 16:00 a 21:00.

Dissabte de 10:00 a 21:00.

Diumenge de 10:00 a 21:00.

Descobreix tota la informació de l’esdeveniment a la nostra agenda o visita el lloc oficial de la “Fira Mercat del Ram de Tordera”.