Comença la “Fira Mercat del Ram Tordera” amb la prèsencia de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme

Durant el cap de setmana del 23 al 25 de Març, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme estarà present a la “Fira Mercat del Ram Tordera” per donar a conèixer i apropar els serveis de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme a la comarca.

La “Fira Mercat del Ram Tordera” és una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l’experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinergies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L’organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la fira per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci.

Així doncs, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme assistirà a la “Fira Mercat del Ram Tordera” amb l’objectiu de difondre entre totes les entitats i assistents els valors de l’economia social i el cooperativisme. Aprofitant l’espai de trobada multisectorial per donar a conèixer els serveis de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme durant tot el cap de setmana. Actualment, oferim diversos serveis a emprenedors, entitats i centres educatius:

Difusió i visualització de l’ESS. Som l’altaveu d’iniciatives i projectes vinculats a l’ESS del Maresme.
Mapa d’ESS. Realitzem un mapeig i diagnosi de l’economia social i solidària al Maresme.
Acompanyament. Acompanyem a entitats en la constitució, consolidació i transformació a cooperativa.
Tallers i formacions.Realitzem tallers i formacions per fomentar l’economia social i solidària.
Món educatiu. Oferim tallers i activitats amb valors de l’ESS a l’aula amb docents i alumnat.

Si ets un emprenedor, entitat o ciutadà, t’esperem aquest cap de setmana a la “Fira Mercat del Ram Tordera” amb els braços oberts. Vine i descobreix l’ESS, una economia transformadora!

Horari “Fira Mercat del Ram Tordera”

Divendres 23 de Març de 17:00h a 21:00h

Dissabte 24 i Diumenge 25 de Març de 10:00h a 21:00h