Argentona estrena punt d’informació en cooperativisme i economia social i solidària

Aquest punt va adreçat a tota la ciutadania, però està especialitzat en acompanyar emprenedors i nous projectes, associacions, entitats del Tercer Sector, gestories i assessories, docents i estudiants. L’objectiu és el d’assessorar en la creació i constitució de cooperatives i societats laborals, la transformació d’associacions i altres empreses, la consolidació de projectes de l’economia social o el relleu d’empreses o entitats properes al tancament, entre d’altres qüestions.

Una tècnica de l’Ateneu es desplaçarà al punt habilitat, per atendre les visites concertades que tinguin dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb la constitució i consolidació d’iniciatives cooperatives o emmarcades en l’economia social i solidària.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Argentona i l’Ateneu Cooperatiu del Maresme que, entre tots els seus objectius, es troba la d’apropar la sensibilització i l’assessorament de base cooperativa dels municipis d’arreu de la comarca, potenciant la descentralització, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d’abast comarcal.

Des de l’Ateneu, treballem amb institucions públiques i/o agents locals, per crear nous punts d’informació, així doncs, no dubteu en contactar amb nosaltres per ajudar-nos a apropar el cooperativisme i l’economia social i solidària al vostre municipi.

Dia a dia, l’Ateneu va incorporant nous punts d’informació arreu de la comarca. Podeu consultar el mapa actualitzat, al nostre web: https://coopmaresme.cat/punts-dinformacio/

El punt d’informació sobre cooperativisme i economia social i solidària, es trobarà el primer i tercer dijous de cada mes, de 16 a 18 h a la planta baixa de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer Gran número 49 d’Argentona.

Preferiblement, les visites s’han de concertar mitjançant correu electrònic o trucant per telèfon
territori@coopmaresme.cat
93 576 87 39