Us convidem al “Coo-pera, Coo-pera!”

Organitzem una trobada amb la Xarxa d’Economia Solidària per potenciar la intercooperació entre iniciatives de l’economia social i solidària (ESS) i cooperatives de la comarca del Maresme.

Creiem que és clau la intercooperació com a mecanisme de relació entre organitzacions, en oposició a la tendència a competir i buscar l’interès propi, per tal d’obrir oportunitats de generació d’ingressos, fer viables els projectes socioempresarials i generar connexions i intercanvis entre les iniciatives participants. Així doncs, aquesta dinàmica ha d’afavorir la cooperació sectorial i intersectorial.

El taller es durà a terme el dissabte 19 de maig a les 10 del matí al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar, de la mà de Xarxa d’Economia Solidària (XES) de Mataró i conclourà amb una xerrada sobre els ecosistemes cooperatius locals existents, de la mà d’Ivan Miró, autor del Llibre “Ciutats Cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana”.

Per participar d’aquesta dinàmica, hem obert un formulari en línia per assegurar les places.