El segon acte del #MESSMataró; formació, debat i reflexió sobre la contractació pública.

El segon acte del #MESSMataró ha aplegat una quinzena de prescriptors públics per a aprendre i debatre sobre la contractació pública responsable.

L’acte va comptar amb la presència de Jordi Via, soci de Arç Cooperativa i Amanda Ortega, membre de la comissió del Balanç Social de XES Catalunya.

El passat dimecres 6 de Juny vàrem celebrar el segon acte del “Mes de l’Economia Social i Solidària (#MESSMataró)”, la “Jornada: La contractació pública responsable i l’economia social i solidària”. En aquesta ocasió, comptàvem amb dos convidats de luxe en Jordi Via i l’Amanda Ortega, els quals van aconseguir atraure l’atenció d’una quinzena de prescriptors públics a la seu del Consell Comarcal del Maresme, per parlar de contractació pública.

La jornada va arrancar amb la ponència “Polítiques públiques d’impuls de l’economia plural transformadora”, de Jordi Via.

Un cop acabada la intervenció del soci d’Arç, es va fer una petita pausa per el cafè i va començar la intervenció “Mesures per a la inclusió i aplicació de clàusules socials en la contractació municipal”, de la mà de Amanda Ortega.

Vols saber més detalls sobre com va anar aquest acte? Visita l’article que han preparat les companyes de la XES Mataró.

Vas venir a l’acte? Deixa la teva valoració sobre la sessió “Jornada: La contractació pública responsable i l’economia social i solidària, aquí.