Torna la Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària de Mataró

Aquest dissabte 16 de Juny a partir de les 17:00, t’esperem a la Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària de Mataró a la Plaça Santa Anna per un consum conscient i transformador.

La segona setmana del #MESSMataró d’enguany té com a acte central la “Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària de Mataró”, un acte on les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària, donen a conèixer els seus productes, serveis i experiències a la ciutadania.

Aquest any es celebra la tercera edició d’aquesta fira en un nou emplaçament, la Plaça Santa Anna. Situada a un emplaçament clau, donarà a conèixer els valors i pràctiques de l’economia social i solidària als mataronins i mataronines sota el títol “Vols consumir responsablement?” i permetrà ensenyar com fer un consum responsable, per això ens conviden a portar les factures de llum i mòbil per a començar aquest procés de transició de la mà de les entitats participants. A més, la jornada compta amb un programa d’activitats molt variat i per a tots els públics:

17:00 – Inici “Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària”.

17:30 – Jocs infantils i animació amb Danilo Facelli i Marc Rodríguez.

18:30 – Tastet de cerveses artesanes amb Capfoguer.

21:00 – Batucada per anar al “4t aniversari del Cafè de Mar” amb sopar d’entrepans, begudes i concert de “No somos tu rollo”.

A la fira hi podràs trobar cooperatives i entitats de diversos sectors; alimentació, artesania, intercanvi, comunicació, serveis professionals, subministres i molt més. També hi haurà un passaport per conèixer totes les iniciatives i participar d’un sorteig de productes cooperatius. T’esperem aquest dissabte 16 de Juny a partir de les 17:00 a Plaça Santa Anna (Mataró) per iniciar el canvi cap a un consum més conscient i transformador.

Més informació: http://mess.coopmaresme.cat/