Torna la “Taula Territorial de l’Economia Social i Solidària” i presentem la “Beca Pepa Maca 2018” | #coopsday

El pròxim dimecres 4 de Juliol, celebrarem el “Dia Internacional de les Cooperatives – #coopsday” a l’Ateneu Cooperatiu del Maresme. Per a fer-ho, hem preparat diversos actes per a tu.

La jornada començarà a les 17:00 amb la “II Taula Territorial d’Economia Social i Solidària”, on assistiran; professionals, prescriptors públics i ciutadans per realitzar un anàlisi conjunt de la situació de l’economia social i solidària al Maresme. Acte seguit, i encara dins el marc d’aquest primer acte de la jornada, es realitzarà un recull de propostes de millora de cara a l’Ateneu Cooperatiu del Maresme.

La jornada seguirà amb la presentació de la “Beca Pepa Maca” per part dels integrants de la XES Mataró, una beca que té com a objectiu l’impuls econòmic per la formalització de la constitució de cooperatives. Per tancar la jornada, comptarem amb un pica-pica de la mà de les companyes de l’Espai Culinari Cafè de Mar.