Com comunicar millors des dels festivals socials i cooperatius?

El Cercle de Cultura de Coop Maresme, en el marc del Festival ‘Nosaltres’, impulsa la formació sobre ‘Com comunicar millors des dels festivals socials i cooperatius?’ adreçada a promotores, empreses i associacions de festivals de cultura social del Maresme (música, teatre, dansa o poesia).

La sessió ha tingut lloc al Cafè Nou (Mataró) i ha estat inaugurada pel codirector del Festival ‘Nosaltres’, Eloi Aymerich, i la coordinadora del Cercle de Cultura, Roser Ramos, que han donat pas a la Laura Arau, membre de la Literal Barcelona, la “Fira d’idees i llibres radicals”, que ha fet quatre pinzellades sobre els mecanismes de difusió del projecte.

Ha continuat amb una taula rodona amb la ponència d’algunes membres de festivals socials de la comarca com La Garrinada, el Poesia i + i les Dissantes, que han explicat les estratègies de comunicació i difusió del missatge a través del disseny gràfic, el micromecenatge, les xarxes socials, etc. A més també s’ha comptat amb la participació de representants de mitjans de comunicació local com el Capgròs i Televisió de Mataró, que han animat a les assistents a apostar pel periodisme de “casa” i fer-ne ús per la comunicació cultural.

Per acabar, l’acte ha conclòs amb una fila zero amb convidades de la Casa de la Música de Mataró, Maresme Sound, Cita Flamenca, Talco, entre altres.