Com comunicar millor des dels festivals de cultura social i cooperativa?

Com comunicar millor des dels festivals de cultura social i cooperativa?

Des del Cercle de cultura de Coop Maresme, i en el marc del Festival ‘Nosaltres’, tenim preparada la següent sessió sobre ‘Com comunicar millor des dels festivals de cultura social i cooperativa?’, que tindrà lloc el 12 de juliol de 18 a 21h al Bar del Cafè Nou, Mataró.

Un dels grans problemes que han d’afrontar els festivals de cultura social i cooperativa de proximitat és com comuniquen les seves programacions i cartells. La sensació que no s’acaba d’arribar als públics i audiències adequades és un clàssic…

Per aquest motiu la sessió té la intenció de trobar-se amb mb promotores, empreses i associacions de festivals de cultura social del Maresme per estudiar plegades com millorar i tenir més èxit. 

L’objectiu de la sessió és realitzar una formació per aprendre nous mecanismes i fórmules creatives per a comunicar més i millor des d’una perspectiva de proximitat, social, inclusiva i comunitària. Coneixerem casos d’èxit, solucions a través de televisió, premsa o ticketing o solucions en casos reals. 

Data

12 jul. 2022
Expired!

Hora

18:00 - 21:00