Emprenedoria social i cooperativisme al Masnou

Emprenedoria social i cooperativisme al Masnou

L’Ajuntament del Masnou i Coop Maresme organitzen la jornada sobre emprenedoria social i cooperativisme al Masnou: nous models de ciutat, noves oportunitats en l’economia social i solidària

Enguany se centrarà en el sector de la construcció per donar més visibilitat a l’economia social i solidària existent al voltant d’aquest àmbit. S’hi tractaran els principals canvis i millores en les maneres de treballar, així com les oportunitats laborals dins del sector. La trobada tindrà lloc el 21 de setembre la Sala de les Lletres de l’Edifici Centre, en horari de 9.30 a 13.30 h.

La jornada s’adreça a persones i empreses ja vinculades a la construcció, i també a d’altres que el veuen com un sector atractiu on treballar o autoocupar-se. Té com a objectiu principal potenciar i impulsar el cooperativisme i altres formes d’emprenedoria social com a opcions reals d’autoocupació i emprenedoria, dins el sector de l’edificació sostenible i l’eficiència energètica.

Què s’hi pot trobar?

La jornada d’enguany proposa una taula rodona amb la participació de diverses cooperatives del sector de les energies renovables i la construcció sostenible, que serviran per posar al dia sobre les alternatives als models convencionals d’habitatge i construcció. També hi haurà una xerrada sobre nous models alternatius a la construcció tradicional i el consum energètic, així com una sessió informativa sobre les cooperatives com a solució alternativa i innovadora a la creació d’empresa en temps de post-pandèmia.

Data

21 set. 2022
Expired!

Hora

9:30 - 14:00

More Info

Inscripcions