Entitats agrupades

Entitats agrupades 2018-12-05T12:22:25+00:00

Coop Maresme està impulsat per un conjunt de sis entitats agrupades, encarregades d’establir òrgans de gestió i governança amb la finalitat d’aconseguir la gestió més eficaç, transparent i justa per aquesta iniciativa. Aquestes entitats són molt diverses sectorialment, però totes varen ser fundades i treballen sota els valors propis del cooperativisme i l’economia social i solidària.

Entitats col·laboradores

A més, conjuntament amb un seguit d’entitats col·laboradores desenvoluparem un conveni de col·laboració estable amb cadascuna d’elles d’acord a les necessitats detectades, que inclogui alguna de les activitats dels seus àmbits d’actuació: difusió i visualització de l’Economia social i Solidària (ESS), mapa de l’ESS, acompanyament en la constitució, consolidació i transformació a cooperativa, tallers i formacions per al foment de l’ESS a diferents col·lectius i activitats per al món educatiu. El seu espai de participació i vinculació serà la taula territorial i el desenvolupament d’accions concretes.

ADMINISTRACIÓ LOCAL

Ajuntament d’Arenys de Mar, Ajuntament d’Arenys de Munt, Ajuntament d’Argentona, Ajuntament de Cabrils, Ajuntament del Masnou, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Montgat, Ajuntament de Palafolls, Ajuntament de Pineda de Mar, Ajuntament de Premià de Mar, Ajuntament de Premià de Dalt, Ajuntament de Santa Susanna, Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Ajuntament de Sant Pol de Mar i Ajuntament de Tordera.

ADMINISTRACIÓ COMARCAL

Consell Comarcal del Maresme.

ENTITATS ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Coop de Pedal SCCL, Make It! SCCL i la Unió de Cooperadors de Mataró.

ENTITATS REPRESENTATIVES

Moviment Educatiu del Maresme (MEM) i Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

CENTRES DEL CONEIXEMENT

Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus Mataró – Maresme.