#MESSMataró | I tot això com es paga?

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Descobreix les estratègies de finançament dins de l’economia social i solidària amb Coop 57, CAFS, Verkami i molt més. Un acte organitzat en col·laboració amb l’Associació Veïnal de Rocafonda.

El divendres 29 de juny a 19h al Centre Cívic Rocafonda, C/Santiago Rusiñol 23 Mataró, dintre del Mes de l’economia social i solidària #MESSMataró, hi haurà la Taula rodona: “I tot això com es paga? Estratègie de Finançament dins de l’economia social i solidària” amb Coop57, Verkami i les CAFs.

Coop 57, coooperativa de serveis financers ètics i solidaris, ens presentarà els seus serveis de finançament: préstecs d’inversió, finançament de circulant, avançament de subvencions, endosament de factures, préstecs d’intercooperació, préstecs relacionaats amb l’habitatge.

https://www.coop57.coop/

Verkami, crowfunding per a financiar col.lectivament projectes culturals. Fins ara, ha finançat 6228 projectes, han recaudat 31,3 millons de € i 839 k mecenes. Tu mateix ots registrar el teu projecte al web de verkami i començar a fer realitat el teu somni.

https://www.verkami.com

Comunidades Autofinanciades CAF, són petites comunitats en les quals els socis, generalment entre 10 i 30 persones, aporten petites quantitats de diners que els permeten convertir-se en propietaris de la CAF. Amb el fons creat s’ofereixen petits crèdits als socis, d’una mitjana de 350 euros, que serveixen per cobrir despeses com a reparacions, remeses al país d’origen, llibres per a l’escola dels nens…

La idea sobre la qual se sustenten les CAF és simple: per què no posem entre tots una petita quantitat de diners i vam crear un fons per donar-nos préstecs entre amics, familiars o companys? La clau és resoldre necessitats econòmiques petites però indispensables.

http://www.comunidadescaf.org/