#Formació | Telegram, un canal de comunicació

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

En el marc de la col.laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i els Ateneus Cooperatius al conjunt del territori, proposem un Cafè de la Federació dedicat a conèixer el canal Telegram com a eina de comunicació per a cooperatives i entitats de l’economia social.

Es tracta d’una proposta presentada per Sílvia Llombart, periodista especialitzada en comunicació digital, que tindrà lloc el proper 29 de març a l’Ateneu Coperatiu del Maresme.

En aquesta sessió ens endinsarem dins de Telegram per comprobar que permet anar molt més enllà que Whatsapp. Concretament es presentaran les diferències entre les dues eines de missatgeria i, sobretot, incidirem en la creació de canals per a generar espais de comunicació per a les persones que s’hi apunten.

INSCRIPCIONS

Telegram, un canal de comunicació

29 de març de 2019, de 10.00h a 12.00h

Coop Maresme

Carrer Santa Rita, 1
08301 Mataró

Inscripcióhttps://www.cooperativestreball.coop/esdeveniments/apuntat/inscripcions

Més infohttps://www.cooperativestreball.coop/esdeveniments/2019/03/13/cafe-federacio-telegram-un-canal-comunicacio

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius portarà 10 sessions del Cafè de la Federació al territori. A banda de fer-ne a Mataró properament podreu assistir a les sessions programades a Reus, La Seu d’Urgell, Manresa, Tàrrega, Vilafranca del Penedès, Sarrià de Ter, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Sabadell. Les trobareu a l’agenda!