Ohana; suport psico-social i de salut corporal

Ohana; suport psico-social i de salut corporal 2019-07-31T11:47:26+00:00

Què és Ohana?

Ohana és un espai orientat a donar suport holístic a les persones a nivell psico-social i de salut corporal i a resoldre de forma positiva conflictes personals i interpersonals.

Ohana és una cooperativa sense ànim de lucre orientada a donar suport psico-social i de salut corporal al conjunt de la població i a promoure la convivència al Maresme.

La nostra cooperativa es diu Ohana que és una paraula d’origen hawaià que significa família, entesa com el grup de persones que formen una comunitat en la qual totes s’ajuden i es tenen en compte. Aquest és l’objectiu d’Ohana, oferir un suport integral a les persones perquè ningú es quedi enrere.

Ohana oferim els serveis de mediació i resolució de conflictes (familiars, comunitaris, educatius, i a les organitzacions), d’atenció psicològica (diagnòstics, teràpies, grups, pericials, escola de pares i mares…), de logopèdia (diagnòstics, teràpies i formacions) i impulsem activitats saludables per fomentar la salut i l’equilibri corporal (pilates, ioga, relaxació, naturopatia, flors de bachkobido, reflexologia, quiromassatge, constel·lacions familiars, hoponopono…).

Perquè vàreu decidir ser cooperativa?

Pertànyer a Ohana et fa sentir l’esperit “aloha”, que vol dir que estem relacionats, acceptar i agrair, donar i rebre energia positiva, compartir amb alegria, viure practicant actes d’amor i bellesa, existència en pau i harmonia. Per aquest motiu, des del primer dia vam tenir clar que el format de cooperativa era el que més s’adequava a la nostra manera de viure i treballar.

A més, som una cooperativa sense ànim de lucre, ja que el nostre objectiu és impulsar projectes per la millora de la convivència i del benestar psicològic del conjunt de la població especialment també als col·lectius més vulnerables, i a aquelles persones que per qüestió de recursos no poden accedir als serveis que oferim.

Quins són els valors de la vostra cooperativa?

Ohana és una cooperativa arrelada al territori, que treballa en benefici de la comunitat. Treballem per i amb la comunitat.
Treballem de forma cooperativa i creiem que la millor manera és treballant en xarxa amb altres entitats, organitzacions i administracions. Donem un suport holístic a les persones, no volem deixar a ningú enrere, i ho fem fomentant projectes per la millora de la cohesió social, amb perspectiva feminista i amb l’objectiu d’avançar cap a la transformació social. A nivell intern, fomentem el treball en equip i el desenvolupament personal dels membres de la família Ohana, facilitant l’impuls de projectes innovadors, i impulsem el voluntariat en entitats socials del nostre entorn.

Quin és el somni de la vostra cooperativa? 

Ens proposem com a fita treballar de forma col·laborativa amb el conjunt d’actors de la comarca del Maresme, especialment amb l’administració pública i les entitats socials, per fer arribar els nostres serveis al conjunt de la població (també als que tenen menys recursos). Somiem en esdevenir una plataforma d’impuls de projectes per promoure el benestar psicològic i la cultura de resolució pacífica de conflictes en diferents àmbits: escolar, familiar, empresarial, a l’administració pública, clubs esportius i altres organitzacions.

“Suport holístic a les persones a nivell psico-social i de salut corporal”

El Masnou, Maresme, Catalunya

Sector: Salut

Nº de sòcies: 2

Data constitució: Maig 2019

Informació de contacte:

Web “Ohana”
Facebook “Ohana”
Instagram “Ohana”
Twitter “Ohana”