Cabrils estrenarà punt d’informació en cooperativisme i economia social i solidària el proper 8 de gener

Aquest punt va adreçat a tota la ciutadania, però estarà especialitzat en acompanyar persones emprenedores i nous projectes en format cooperatiu.

L’equip de Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, es desplaçarà al punt habilitat, per atendre les visites concertades que tinguin dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb la constitució i consolidació d’iniciatives cooperatives o emmarcades en l’economia social i solidària.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament Cabrils i Coop Maresme que, dins dels seus objectius, es troba el d’apropar la sensibilització i l’assessorament de base cooperativa dels municipis d’arreu de la comarca, potenciant la descentralització, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d’abast comarcal. Per a fer-ho, el dispositiu de promoció de l’economia social i solidària, busca crear i facilitar vincles entre cooperatives a través d’acompanyaments personalitzats, de sessions informatives per donar a conèixer l’economia social i solidària, d’espais d’intercooperació per a les cooperatives del territori i de la realització d’entrevistes a agents clau del territori per elaborar la diagnosi de l’economia social i solidària del 2019 a la comarca.

El punt d’informació sobre cooperativisme i economia social i solidària, s’estrenarà el proper 8 de gener i tindrà lloc cada primer dimarts de mes, de 10 a 12 del matí a l’Ajuntament de Cabrils, al Carrer Domènec Carles, 1.

Actualment Coop Maresme compta amb atenció a Argentona, El Masnou, Palafolls, Sant Andreu de Llavaneres i Tordera. Dia a dia, Coop Maresme va incorporant nous punts d’informació i d’atenció arreu de la comarca. Podeu consultar el mapa actualitzat, al nostre web: www.coopmaresme.cat/punts-dinformacio, enviar un mail a info@coopmaresme.cat o bé podeu trucar al 681 66 14 51.