Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022

Assortiment de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques de tot el 2022, repartides per temàtiques, finançament i mesos

Xarxanet posa a disposició el següent dossier sobre les convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques de tot el 2022, adreçat principalment a les entitats sense ànim de lucre. També trobareu ajuts en relació a l’economia social i solidària.

De manera ordenada, i per tal que no us perdeu cap data, podeu veure cada una de les ajudes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament públic i privat.

En concret, podreu llegir que s’ha prioritzat les convocatòries d’ambit geogràfic estatal i català, no obstant també s’ha tingut en compte aquelles europees i d’àmbit local especialment rellevants.

Atenció! Segons apunta Xarxa net, les diferents convocatòries que trobareu al document s’ordenen segons el mes habitual d’obertura del termini de sol·licitud. Que les convocatòries apareguin en aquest document no garanteix que aquest any 2022 les convocatòries tornin a aparèixer en les mateixes dates, així com tampoc tornin a ser convocades.