Coop Maresme ja compta amb vuit punts d’informació i atenció a la comarca

Amb l’incorporació del punt d’informació i atenció de Pineda de Mar, l’entitat per a la promoció de l’economia social i solidària, amplia a vuit les col·laboracions al territori.

Un dels objectius de Coop Maresme és apropar la sensibilització i l’assessorament de base cooperativa als municipis d’arreu de la comarca, potenciant la descentralització, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d’abast comarcal. L’objectiu dels punts d’informació i atenció de Coop Maresme és crear espais de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació, creixement, creació i assessorament en l’àmbit de l’economia social i solidària i el cooperativisme.

L’entitat treballa constantment amb institucions públiques i/o agents locals, per crear nous punts d’informació i actualment ja compten amb els següents punts:

-Argentona: Primer i tercer dijous de mes

-Cabrils: Primer dimarts de mes

El Masnou: Últim divendres de cada mes

Mataró: Cada dia de la setmana (cal demanar cita prèvia)

Palafolls: Primer dimarts de mes

Pineda de Mar: Segon divendres de mes

Sant Andreu de Llavaneres: Primer divendres de mes

-Tordera: Primer dijous de mes

En aquest punt d’atenció, s’hi realitzen tasques de sensibilització, identificació, acompanyament i també de diagnosi. Una combinació clau, que ajuda a donar resposta a les necessitats de les persones interessades i els projectes d’economia social i solidària de la comarca.

Si vols més informació sobre els punts d’informació i atenció de Coop Maresme; consulta el web bit.ly/puntcoop-coopmaresme, el web de Coop Maresme o el hashtag #puntcoop.