DIRECTORI DE PROJECTES CONSTITUÏTS

Agència Talaia

Cooperativa sense ànim de lucre que treballa per la comunicació transformadora i el periodisme social i compromès. Crea projectes propis, així com ofereix serveis de comunicació i participa de projectes d’intercooperació amb altres cooperatives i entitats.

Ànima orgànica

Cooperativa que neix amb l’objectiu de preservar les selves de Brasil, la seva cultura, comunitats i cooperatives oferint productes orgànics, ecològics, de qualitat i saludables per a les persones i el planeta.

Arbre de Vida

Cooperativa de treball sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de proporcionar una atenció individualitzada allunyant-se de les aglomeracions i del tracte generalitzat. Ofereix el servei amb respecte i afecte al voltant de la persona en situació de dependència.

Arrels sàvies:

estudi i divulgació de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries per apropar coneixements, productes, serveis o recursos que facilitn o millorin el benestar i la salut de les persones i de la terra.

Bloc Cooperatiu

Cooperativa de llogateres de Mataró creada perquè aquesta sigui una via de solució a la problemàtica actual d’habitatge de ciutat. Rehabiliten pisos buits per poder-los abocar al mercat de lloguer d’habitatge i així incrementant l’oferta.

Ca la Col

Associació agroecològica autogestionada, autònoma i llibertària. Cultiva verdures lliures de productes químics fomentant la biodiversitat. Treballa una hectàrea i mitja a Arenys de Munt, als peus del Parc Natural del Montnegre.

Centre Natural Eqüestre l’Espiga

Cooperativa que aposta per la Doma Natural com a base de la seva filosofia treballant la confiança i el respecte amb l’equí. Ubicada a Arenys de Munt, ofereix activitats extraescolars als infants.

Coop de Pedal

Cooperativa de ciclo-logística referent en l’àmbit de la promoció, divulgació, formació i activitats entorn de la bicicleta i la ciclomobilitat. Impulsa els projectes ‘Fem cadena’ i ‘Pedalem’ destinats a la inserció sociolaboral de joves en risc d’exclusió social.

Econimbus

Cooperativa de serveis ambientals, sense ànim de lucre, formada per un equip dinàmic i emprenedor de professionals amb gran experiència en els sectors del medi ambient, l’educació i la comunicació.

El Panal

Projecte que es mostra com una alternativa a un sistema educatiu “rígid”, que busca redefinir l’educació emprant l’art i la cultura com a eines transformadores que tornin a la infància i a l’adolescència.

Endramats

Endramats neix com a eina per transformar la realitat a través del teatre, així com per promoure la cultura, la història i l’esperit crític.
Equip polifacètic i divers a partir de la formació teatral i la pedagogia.

Fil d’Ariane

Cooperativa social i solidària que ofereix suport a infants i adolescents amb diversitat d’aprenentatge, a les seves famílies i a les escoles. La seva missió és transformar l’educació i la societat, en un lloc més inclusiu, equitatiu i respectuós amb la diversitat.

Folk You

Cooperativa que reivindica la música popular i el seu paper transformador per aconseguir un canvi en la societat. Ho fa damunt dels escenaris sota el nom d’Ebri Knight. El grup beu de la tradició per a reinventar l’espectacle.

Harim Style

Cooperativa de venda a l’engròs i al detall de roba procedent de Turquia per a dones musulmanes. La botiga està ubicada a Mataró i fa enviament dels seus productes a tota Espanya.

La Casa Eco

Cooperativa de treball que es dedica a la venda de mobles i complements fets a mà amb materials naturals com la fusta i diferents fibres. La botiga està ubicada al centre històric de Mataró on es venen aquests productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

La Casa Integral:

Oferir solucions regeneratives per a la persona, l’Habitatge i la Comunitat. Assessorem i acompanyem, dissenyem i implementem projectes i els seus sistemes, per a una resiliència climàtica i energètica òptima.

La Feixa

primer supermercat cooperatiu del Maresme. És una cooperativa de consum sense ànim de lucre, amb un model autogestionat i participatiu amb l’objectiu de promoure un canvi en el model de consum imperant, contribuint al canvi cap a una societat social i mediambiental més justa i respectuosa.

La Montnegre

Cervesera artesana nascuda entre Calella i Canet de Mar per abastir l’Alt Maresme i la resta del món amb cervesa de qualitat fortament lligada al Montnegre i al territori.

La Sarja

Cooperativa de psicoterapeutes amb la finalitat de treballar en equip en el món de la psicologia, i oferir així un servei de proximitat i ecològic al Maresme.

Le Pain Tranquille

Le Pain Tranquille és un obrador cooperatiu on fabriquem productes artesanals amb ingredients ecològics i de proximitat.

Mas Branca

Cooperativa dedicada a la producción agroecológica, la ludopedagogía i educació social i la cultura i el turisme rural i residencial.

Moixaina

Moixaina som una cooperativa dedicada a donar suport a les famílies en la seva aventura de criar d’una forma més humana, respectuosa i empàtica, alhora que facilitem la creació de comunitat entre persones que pensen l’educació com un dels pilars bàsics per a una societat futura més justa i madura.

Ohana

Ohana és una cooperativa sense ànim de lucre orientada a donar suport psico-social i de salut corporal al conjunt de la població i a promoure la convivència a la nostra societat.

Promoeco

Riders Coach és un equip professional dedicat 100% a l’ensenyament i entrenament del motociclisme. Som tècnics especialistes en Offroad amb gran experiència en docència i competició. La nostra missió principal és ajudar pilots a millorar i per a això desenvolupem els nostres mètodes i serveis.

Punt de Vista

Fundació sense ànim de lucre formada per persones afectades i sensibilitzades amb les lesions de la visió que treballa per impulsar la recerca científica en l’àmbit de la diversitat visual i construir un món més accessible per a totes aquelles persones que pateixen diversitats visuals.