DIRECTORI DE PROJECTES CONSTITUÏTS

Agència Talaia

Cooperativa sense ànim de lucre que treballa per la comunicació transformadora i el periodisme social i compromès. Crea projectes propis, així com ofereix serveis de comunicació i participa de projectes d’intercooperació amb altres cooperatives i entitats.

Ànima orgànica

Cooperativa que neix amb l’objectiu de preservar les selves de Brasil, la seva cultura, comunitats i cooperatives oferint productes orgànics, ecològics, de qualitat i saludables per a les persones i el planeta.

Arbre de Vida

Cooperativa de treball sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de proporcionar una atenció individualitzada allunyant-se de les aglomeracions i del tracte generalitzat. Ofereix el servei amb respecte i afecte al voltant de la persona en situació de dependència.

Bloc Cooperatiu

Cooperativa de llogateres de Mataró creada perquè aquesta sigui una via de solució a la problemàtica actual d’habitatge de ciutat. Rehabiliten pisos buits per poder-los abocar al mercat de lloguer d’habitatge i així incrementant l’oferta.

Ca la Col

Associació agroecològica autogestionada, autònoma i llibertària. Cultiva verdures lliures de productes químics fomentant la biodiversitat. Treballa una hectàrea i mitja a Arenys de Munt, als peus del Parc Natural del Montnegre.

Centre Natural Eqüestre l’Espiga

Cooperativa que aposta per la Doma Natural com a base de la seva filosofia treballant la confiança i el respecte amb l’equí. Ubicada a Arenys de Munt, ofereix activitats extraescolars als infants.

Coop de Pedal

Cooperativa de ciclo-logística referent en l’àmbit de la promoció, divulgació, formació i activitats entorn de la bicicleta i la ciclomobilitat. Impulsa els projectes ‘Fem cadena’ i ‘Pedalem’ destinats a la inserció sociolaboral de joves en risc d’exclusió social.

Econimbus

Cooperativa de serveis ambientals, sense ànim de lucre, formada per un equip dinàmic i emprenedor de professionals amb gran experiència en els sectors del medi ambient, l’educació i la comunicació.

Fil d’Ariane

Cooperativa social i solidària que ofereix suport a infants i adolescents amb diversitat d’aprenentatge, a les seves famílies i a les escoles. La seva missió és transformar l’educació i la societat, en un lloc més inclusiu, equitatiu i respectuós amb la diversitat.

Folk You

Cooperativa que reivindica la música popular i el seu paper transformador per aconseguir un canvi en la societat. Ho fa damunt dels escenaris sota el nom d’Ebri Knight. El grup beu de la tradició per a reinventar l’espectacle.

Harim Style

Cooperativa de venda a l’engròs i al detall de roba procedent de Turquia per a dones musulmanes. La botiga està ubicada a Mataró i fa enviament dels seus productes a tota Espanya.

La Casa Eco

Cooperativa de treball que es dedica a la venda de mobles i complements fets a mà amb materials naturals com la fusta i diferents fibres. La botiga està ubicada al centre històric de Mataró on es venen aquests productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

La Feixa

primer supermercat cooperatiu del Maresme. És una cooperativa de consum sense ànim de lucre, amb un model autogestionat i participatiu amb l’objectiu de promoure un canvi en el model de consum imperant, contribuint al canvi cap a una societat social i mediambiental més justa i respectuosa.

La Montnegre

Cervesera artesana nascuda entre Calella i Canet de Mar per abastir l’Alt Maresme i la resta del món amb cervesa de qualitat fortament lligada al Montnegre i al territori.

Le Pain Tranquille

Le Pain Tranquille és un obrador cooperatiu on fabriquem productes artesanals amb ingredients ecològics i de proximitat.

Mas Branca

Cooperativa dedicada a la producción agroecológica, la ludopedagogía i educació social i la cultura i el turisme rural i residencial.

Moixaina

Moixaina som una cooperativa dedicada a donar suport a les famílies en la seva aventura de criar d’una forma més humana, respectuosa i empàtica, alhora que facilitem la creació de comunitat entre persones que pensen l’educació com un dels pilars bàsics per a una societat futura més justa i madura.

Ohana

Ohana és una cooperativa sense ànim de lucre orientada a donar suport psico-social i de salut corporal al conjunt de la població i a promoure la convivència a la nostra societat.

Promoeco

Riders Coach és un equip professional dedicat 100% a l’ensenyament i entrenament del motociclisme. Som tècnics especialistes en Offroad amb gran experiència en docència i competició. La nostra missió principal és ajudar pilots a millorar i per a això desenvolupem els nostres mètodes i serveis.

Punt de Vista

Fundació sense ànim de lucre formada per persones afectades i sensibilitzades amb les lesions de la visió que treballa per impulsar la recerca científica en l’àmbit de la diversitat visual i construir un món més accessible per a totes aquelles persones que pateixen diversitats visuals.

Quokka

Son guies de natura i organitzen sortides dinàmiques, educatives i cooperatives en Parcs Naturals de Catalunya.

Som Aigua

Ens hem unit com equip en un sol projecte basat en l’aigua, creant una comunitat col·laborativa enfocada en atendre les necessitats sobre l’aigua de qualitat. Som un moviment responsable per a totes les persones sensibles a aquesta causa i puguin trobar-nos, ajudar i sensibilitzar sobre l’aigua de qualitat, l’energia “Blava”.

Som Mobilitat

Cooperativa de consumidores i usuàries sense ànim de lucre que ofereix mobilitat compartida mitjançant vehicles elèctrics per tal de millorar la sostenibilitat i reduir la contaminació del medi ambient.

Tuataramente

Cooperativa de consultoria en gestió del treball que es dedica a acompanyar a les organitzacions a ser sostenibles i perdurables en el temps millorant el seu rendiment.

Zona Verda

Va de Verd és una botiga de Mataró on pots trobar alimentació a granel, ecològica i de proximitat.