El supermercat cooperatiu La Feixa busca persones que la vulguin finançar

La Feixa, el nou supermercat cooperatiu de Mataró que està en procés de creació fruit de la fusió de les dues cooperatives de consum l’Estrella i l’Ecoopirativa de Mataró, fa una crida a la ciutadania a fer-se’n sòcia per tal d’aportar el capital inicial per a poder tirar endavant el projecte i/o ajudar a finançar la primera fase de la cooperativa. Qualsevol persona física s’hi pot fer sòcia a partir d’una aportació de 50 euros i una persona jurídica a partir de 150 €. Hi ha diferents tipus de sòcies: les consumidores actives, les consumidores i les col·laboradores. Totes elles tenen veu i vot a les assemblees.
Link: https://lafeixa.cat/fes-te-socia/

Per altra banda, la cooperativa ha iniciat un procés per obtenir finançament mitjançant dues vies: la petició d’un préstec amb Coop57, pel qual es necessiten avals mancomunats, i aportacions voluntàries de particulars a través de títols participatius o donacions.
Tota la informació aquí: https://lafeixa.cat/financia-la-feixa/

Punt d’informació
Per tal de resoldre dubtes, el segon i el quart divendres de cada mes s’obra un punt d’informació a l’espai culinari Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1 de Mataró) de 18h a 20h on una persona del Grup Impulsor i/o les Comissions que estan treballant en el projecte respondrà preguntes. També s’hi pot participar per via on-line a través del Link: https://meet.jit.si/PuntInfoLaFeixa.
El proper punt serà els divendres 12 de juny

Nova imatge gràfica
Elena Ortega, dissenyadora mataronina amb seu a Can Fugarolas, ha estat la guanyadora d’un concurs obert a la ciutadania i publicitat via xarxes socials per escollir el nou logotip de La Feixa. Estava previst presentar la nova imatge gràfica en la presentació pública programada per al 14 de març a Cafè de Mar, però es va haver de suspendre per l’Estat d’alarma i les restriccions de moviment i concentració arran de la pandèmia Covid-19. Així doncs, la imatge s’ha fet pública a través de les xarxes socials i ja es pot veure el el disseny de la pàgina web.

L’autora del logotip és l’Elena Ortega. Dissenyadora i il·lustradora, ha desenvolupat projectes artístics en diversos àmbits, fent estades a l’estranger i al Coworking de Can Fugarolas: serigrafia, disseny gràfic, d’estampats i actualment, explorant el món de la ceràmica.

Per més informació es pot escriure a info@lafeixa.cat.