En marxa la Nova edició de l’Ajut Pepa Maca!

Coop Maresme posa en marxa l’Ajut Pepa Maca 2023, una aposta per la creació cooperativa a la comarca que té per objectiu acompanyar en el procés de constitució d’un projecte cooperatiu!

Esteu treballant en la creació d’un projecte? Heu iniciat de forma col·lectiva una iniciativa cooperativa? Presenteu la vostra sol·licitud a l’Ajut Pepa Maca 2023!

El període de recepció de sol·licituds s’obrirà el dia 19 d’abril del 2023 i finalitzarà el dia 15 maig del mateix any. Per presentar el vostre projecte, caldrà que ompliu el formulari i adjunteu la fitxa de presentació.

BASES DE L’AJUT PEPA MACA 2023

Pepeta Agramunt i Costa, popularment coneguda com a ‘Pepa Maca’, fou una coneguda treballadora del sector tèxtil i sindicalista de la CNT que va liderar destacades vagues a Mataró el 1946 i el 1947, en defensa del cobrament íntegre del salari acordat amb la patronal, els quinze duros. La Pepa Maca tenia unes grans dots d’oratòria i era considerada una dona valenta, amb conviccions obreristes i fidel als seus ideals.

L’ajut ‘Pepa Maca’ pretén honorar la memòria d’aquest compromís amb la transformació social mitjançant la cooperació a través del foment de mesures o programes de suport a la creació de noves cooperatives compromeses amb aquesta transformació.