FAQ’s de l’Ajut Pepa Maca 2018

Últims dies d’inscripció a l’Ajut Pepa Maca 2018 per a la creació de cooperatives

Les inscripcions a l’Ajut Pepa Maca 2018, ajut per a la creació de noves cooperatives compromeses amb la transformació social, es tancaran el pròxim 15 de Setembre. A continuació, et resolem algun dels dubtes més freqüents per a poder optar a aquest ajut.

Que és l’Ajut Pepa Maca?

L’Ajut Pepa Maca és un ajut per a la creació de noves cooperatives compromeses amb la transformació social i ajudar-les en el procés de constitució.

Qui promou l’ajut?

És promogut per l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, dispositiu de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària a la comarca.

Com funciona l’atorgament de l’ajut?

L’ajut s’atorgarà a aquell projecte cooperatiu que segons els criteris del jurat s’adapti millor als aspectes demandats a les bases del concurs i estigui més compromès amb la transformació social.

Que inclou aquest ajut?

Aquesta convocatòria contempla un únic ajut amb una dotació de 3.000€ més una oferta formativa i d’acompanyament per a la constitució.

On em puc inscriure? On puc consultar les bases de participació?

Pots inscriure’t i consultar tota la informació sobre l’Ajut Pepa Maca 2018 a la web coopmaresme.cat/pepa-maca-2018 o amb el hashtag #PepaMaca2018.

Quin és el termini d’inscripció?

Tens temps per a presentar la teva sol·licitud fins al 15 de Setembre. La resolució del projecte guanyador es realitzarà durant el mes d’octubre.