Homenatge a Joan Peiró en els 80 anys del seu afusellament

La Comissió Ciutadana en Homenatge a Joan Peiró i Belis, en la qual Coop Maresme hi forma part, celebra el 80è aniversari de l’assassinat de Joan Peiró i set companys sindicalistes més a Paterna, a l’horta valenciana. És per aquest motiu, i per dignificar les seves memòries, que la Comissió ha organitzat el 24 de juliol una jornada de celebració amb el següent itinerari:

-Activitat infantil “Revolta! Els contes que Joan Peiró hauria explicat als seus nets” (Bar del Cafè Nou, 11h, a càrrec d’Esteve Guardiola del Buc de Llibres)

-Ofrena floral lliure a la tomba de Peiró al Cementiri dels Caputxins (de 2/4 de 6 a 2/4 de 7. A les 18h, es tiraran 8 salves en honor als 8 afusellats a Paterna la tarda del 24 de juliol de 1942)

-Lectura dramatitzada de Peiró42 al Pati del Cafè Nou a càrrec dels tres actors de l’obra (21h). Posterior encesa del monument a les 22h i breu actuació d’Arnau Aymerich (Ebri Knight). 

Per a més informació sobre l’esdeviment i les properes convocatòries, aquí teniu les xarxes socials i pàgina web oficial:

Pàgina web: http://www.cooperadorsdemataro.coop/joanpeiro/

Twitter: @JoanPeiro75

Facebook: https://www.facebook.com/pg/JoanPeiro75/posts/