Ja està disponible la vídeo memòria de Coop Maresme 2018!

Benvingudes a la vídeo memòria de Coop Maresme (Ateneu Cooperatiu del Maresme), en aquest vídeo us donem a coneixer les dades del nostre servei del curs 2018.

Descobreix Coop Maresme 2018 en dades, un curs on han participat més de 1000 participants:

• DIFUSIÓ / VISIBILITZACIÓ: 3 taules territorials, participació en 5 fires, #MESSMataró, fira de l’ESS a Mataró, 7 punts d’atenció arreu de la comarca i 6 actes de difusió.

• MAPEIG: creació base de dades, 100 entitats de l’economia social, 30 bones pràctiques identificades i creació d’un mapa web en col·laboració amb Pam a Pam.

• ACOMPANYAMENT: més de 900 hores d’acompanyament, 68 projectes acompanyats, 30 persones inserides, 11 cooperatives constituïdes, 10 iniciatives presentades a l’Ajut Pepa Maca 2018, 1 jornada d’intercooperació i elaboració de materials per la difusió del model cooperatiu.

• TALLERS I FORMACIONS: 2 edicions del programa formatiu Crea!, 1 edició del programa formatiu Consolida!, 2 tallers d’aprofundiment, càpsules d’introducció al cooperativisme i l’ESS, 1 formació per a gestories i consultories i 1 formació per a prescriptores públiques.

• MÓN EDUCATIU: 2 tallers a l’escola d’Estiu del MEM, formació “Una economia al servei de les persones i el planeta”, 2 cooperatives d’alumnes constituïdes, 5 rutes cooperatives, 16 tallers d’introducció a l’ESS i cooperativisme i 1 guia didàctica per a professorat.