L’Ateneu imparteix formació en la gestió i presentació a subvencions

En el marc de sessions formatives impulsades per l’Ateneu, Facto Cooperativa ha dinamitzat la formació sobre la manera com presentar-se a subvencions

Coop Maresme ha impartit una formació de dos dies sobre la manera com presentar-se i gestionar les subvencions, un factor clau d’aprenentatge per cobrir les necessitats econòmiques de les organitzacions i/o persones emprenedores que volen impulsar un nou projecte. 

Les participants han conegut el cicle dels projectes, les principals fonts de finançament i on cercar les subvencions per organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). 

De manera pràctica, s’ha mostrat els errors més freqüents alhora de presentar i justificar un projecte, s’ha donat consells en la (re) formulació dels projectes i les qüestions a tenir en compte per planificar un bon pressupost,  com per exemple “com actuar si ens subvencionen menys del que hem sol·licitat?”.

Altrament, s’ ha incorporat a la sessió els temes nous a tenir en compte en les properes subvencions, com la implantació de nous criteris, més específicament, en relació a la llei d’igualtat. 

Aquesta és la primera de les diverses sessions formatives que es realitzaran en els propers mesos a Coop Maresme pensades en clau de finançament, i que us mantindrem informades. 
Recordem que al web teniu el recull de subvencions i ajudes actualitzat, per si és del vostra interès.