L’economia social i solidària arriba a Mataró Ràdio

L’Ateneu Cooperatiu del Maresme i el programa de ràdio La Veu Dels Barris, col·laboren per a donar visibilitat als projectes d’economia social i solidària de la comarca.

El passat dimecres 19 de setembre a les 20:00 es va estrenar la col·laboració radiofònica entre l’Ateneu Cooperatiu del Maresme i La Veu Dels Barris, amb un programa mensual dedicat a l’economia social i solidària a l’històric programa de Mataró Ràdio. Un programa que repassa l’actualitat veïnal, social i cultural de la nostra ciutat, programa que aposta per donar visibilitat als projectes amb transformació social. “Des de La Veu Dels Barris, creiem que difondre el cooperativisme a través de la ràdio era un pas necessari”, afirma Encarna Sánchez directora del programa, juntament amb Bernat Aranyó.

La Veu Dels Barris és impulsat des de la FAVM per a donar veu principalment a les accions i reivindicacions de les associacions veïnals de Mataró, però considera absolutament necessària la interacció amb els diferents agents socials i culturals de la ciutat. El programa seguirà el format habitual d’entrevista i debat, on s’aprofundirà en els sectors i projectes que treballen amb la fórmula cooperativa sota els valors de l’economia social i solidària. Projectes que posen al centre les persones en comptes del lucre econòmic, generant un impacte social als barris, a la ciutat i a la comarca.

En aquest primer programa, vàrem comptar amb la presència de Coop De Pedal, cooperativa que es dedica la bicimissatgeria, la ciclologística i la formació/difusió de la bicicleta. En aquesta entrevista, vàrem repassar l’estat actual del sector de la bicimissatgeria, aprofundint en la fórmula cooperativa per a la de dignificació d’aquest.

Podeu escoltar el programa dedicat a l’economia social i solidària, el tercer dimecres de cada mes a les 20:00 al dial 89,3 FM o consultant les xarxes socials de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme.

Escolta el programa aquí: https://www.ivoox.com/2018-09-19-la-veu-dels-barris-economia-social-audios-mp3_rf_28728622_1.html