Més d’un miler de persones participen en l’Ateneu cooperatiu 2019/20

L’any 2020, la crisi de la Covid-19 va colpejar amb força les nostres vides en tots els àmbits. Davant d’aquest nou panorama difícil d’imaginar per a totes, les entitats agrupades de Coop Maresme, l’Ateneu cooperatiu de la comarca, asseguraven que “aquest virus ens ha demostrat que la nostra feina de formigueta té sentit si és compartida”. El resultat d’aquest treball col·lectiu queda reflectit en el balanç final del curs 2019/20.

Durant el darrer Ateneu, des de Coop Maresme hem acompanyat una seixantena de projectes, que es tradueixen en 750 hores, entre els quals hi podem diferenciar: per relleu empresarial (1), per transformació del projecte (22), per consolidació davant la crisi de la Covid-19 (20) i per altres motius (19).

Si bé és cert que la pandèmia ens ha privat de trobar-nos presencialment, això no ha aturat l’itinerari formatiu de Coop Maresme, que hem adaptat a la virtualitat. D’aquesta manera, al llarg del 2019/20 vam dur a terme un total de 30 accions formatives adaptades a l’univers digital, a les quals hem de sumar les 23 que vam desenvolupar als centres educatius, on hi hem pogut comptabilitzar la participació de 300 persones, entre alumnat i professorat.