Nova convocatòria econòmica destinada a fomentar el cooperativisme valorada en 50.000 euros

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 15 de novembre de 2021

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya impulsa un any més una iniciativa adreçada a donar suport als projectes de cooperatives federades, concretament aquelles que formen part dels sectors de la cultura, la comunicació i l’audiovisual; l’alimentació i l’agroecologia; l’hostaleria i el turisme i les cures i l’atenció a les persones.

Finançat a partir del Fons d’Educació i Promoció Cooperativa (FEPC) procedent de les cooperatives dissoltes o transformades, el Programa està destinat a projectes que impulsin la intercooperació des de com a mínim una de les següents línies d’actuació: gestió del coneixement i formació en l’àmbit cooperatiu; promoció, creació i enfortiment de cooperatives i transformació social.

La convocatòria 2021 compta amb un pressupost total de 50.000 euros i l’import mínim que es pot sol·licitar per a cada projecte és de 10.000 euros.

Podeu trobar tota la informació vinculada a aquesta al web de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Més en concret en aquest enllaç.