PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LES MESURES APROVADES PER LA COVID19 I LES SEVES AFECTACIONS SOBRE LES COOPERATIVES CATALANES

El següent document de preguntes freqüents vol facilitar la comprensió de les mesures aprovades per les diferents administracions en relació a la Covid-19, i que poden tenir implicacions pel sector cooperatiu català.

Cal tenir en compte que els criteris d’aplicació de les mesures, a vegades poc clars i poc desenvolupats i a vegades canviants, ens recomanen tenir prudència a l’hora d’extrapolar les respostes a cada cas concret. Serà necessari doncs estudiar cada en particular, i evitar basar-se en generalitzacions. Es tracta d’un document canviant, que s’anirà alimentant amb noves situacions, així com adaptant a les noves mesures o les modificacions de les existents.

Darrera actualització: [ 6/5/2020 ]

PODEU CONSULTAR LES PREGUNTES FREQÜENTS AQUÍ

De la mateixa manera, des de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya estem treballant de forma coordinada per fer arribar a les entitats d’economia social i del tercer sector les mesures laborals, fiscals, etc. que es van adoptant per a fer front a aquest moment de confinament degut a la pandèmia del Covid-19 i les seves afectacions econòmiques i socials.

Anirem actualitzant aquest document periòdicament i intentarem treure noves eines que us puguin servir de guia per fer front a la situació actual. Així mateix recordar que teniu a la vostra disposició els 14 Ateneus de la Xarxa presents a tot el territori català per atendre les vostres consultes i demandes i donar-vos un cop de mà en tot el que estigui a les nostres mans.

Darrera actualització: [ 7/5/2020 ]

PODEU CONSULTAR EL RESUM DE MESURES AQUÍ