Som Mobilitat rep el Reconeixement CoopCat a cooperativa jove i innovadora

El 17 de desembre es va celebrar la gala de lliurament dels Reconeixements CoopCat 2020 organitzada per la Confederació de Cooperatives de Catalunya en la que Som Mobilitat rebre el reconeixement en la categoria de cooperativa jove i innovadora.

L’acte es va celebrar per posar en valor la contribució de les cooperatives a la societat catalana i va comptar amb la presència de Guillem Llorens, president de la Confederació de Cooperatives de Cataliunya i el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. A més, Anna Forés i Jordi Grané van conversar sobre com fer front a la incertesa del futur i la gala va concloure amb l’actuació del projecte musical Tarquim.

Les iniciatives guardonades aquest 2020 han estat:

  • Grup Cooperatiu Fruits de Ponent: en la categoria de compromís en la intercooperació. És una cooperativa de segon grau comercialitzadora de fruita i altres productes agroalimentaris amb seu a Alcarràs.
  • Comunitat Minera Olesana: en la categoria de compromís en el territori. És una societat fundada el 1868 per olesans esperonats pel modernisme i per inquietuds sanitàries que es dedica a l’abastiment d’aigua potable a Olesa de Montserrat.
  • Suara Cooperativa: en la categoria de compromís amb les persones. És una cooperativa d’economia social amb prop de 40 anys d’experiència en el sector de l’atenció a les persones.
  • Àuria Grup: en la categoria especial Covid-19. El grup cooperatiu treballa per la creació d’oportunitats, llocs de treball i suport a les persones amb especials difitultats.
  • Celobert: en la categoria de trajectòria. És una cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme que treballa per transformar la societat a través del treball tècnic.
  • Som Mobilitat: en la categoria de cooperativa jove i innovadora. És una cooperativa que fomenta una mobilitat +sostenible: elèctrica i compartida.