Comunitats Energètiques Locals (CEL’s) i Cooperativisme

Formació sobre Comunitats Energètiques Locals (CEL’s) i Cooperativisme. El 12 de març a les 19 hores al Casal de Barri Les Esmandies (Ronda O`Donell, 94. Mataró).

Descripció: 

Sessió introductòria sobre fonaments del cooperativisme i funcionament bàsic de les cooperatives adreçada a projectes de Comunitats Energètiques Locals (Cel’s) que existeixin o que estiguin en procés de constituir-se a la comarca del Maresme.

  • Principis cooperatius, marc normatiu de les cooperatives, tipologies de cooperatives, òrgans socials de les cooperatives i passos a donar per constituir una cooperativa.
  • Objectius: Donar a conèixer el marc general que situa a les Comunitats Energètiques Locals (CEL’s) al si del moviment cooperatiu
  • Objectius específics de l’activitat: Adquirir unes nocions bàsiques sobre el funcionament i el marc normatiu que regula a les cooperatives al nostre territori; aprendre a identificar i distingir els diferents tipus de cooperatiuces que existeixen (treball associat, consumidors i usuaris, serveis, integrals…); conèixer quins són els passos bàsics que s’han de donar per poder constituir una cooperativa.
  • Dirigit: a totes les persones interessades en aprendre més sobre el sentit de constituir una comunitat energètica local i vulguin conèixer més sobre el seu funcionament

Inscripcions aquí

Sessió organitzada conjuntament amb l’Associació de veïns i veïnes Peramàs – Esmandies de Mataró