POSAR-HI EL COS. Un projecte de la Companyia Miquel Barcelona

POSAR-HI EL COS: Reflexió i debat entorn les situacions de violència en sector de les arts escèniques del Maresme. Jornada de reflexió a càrrec de la companyia Miquel Barcelona. 

El dimecres 24 d’abril d’11 a 14 hores al cafè de Mar (Mataró). 

En el marc de l’onzena edició 29 és dansa, cicle que organitza l’associació Dans Invitro per a celebrar el dia Internacional de la Dansa a Mataró, Coop Maresme hi participa organitzant aquesta jornada de reflexió i debat entorn les violències en el sector professional de les arts escèniques de la mà del projecte “Posar-hi el cos”, de la companyia Miquel Barcelona. Des de les entitats de cultura l’ESS del Maresme apostem per portar aquest debat a la comarca per posar sobre la taula la necessitat de revisar i canviar les pràctiques dins el sector.

En l’actualitat ja s’està observant com llargs silencis comencen a trencar-se i es qüestionen relacions de poder i males pràctiques que durant molt de temps s’han tolerat i viscut com a normals. Quines implicacions té tot plegat en un sector travessat per la precarietat laboral, la necessitat de treballar en equip i el fet d’utilitzar el cos i el món intern de les persones com a eines fonamentals? Aquest projecte, aposta pel benestar del sector oferint un espai on compartir experiències viscudes a partir d’una dinàmica al voltant de quatre taules de diàleg simultani on situar conceptes clau, reptes i propostes de millora.

Inscripcions aquí.