Última setmana d’inscripció a l’Ajut Pepa Maca 2019 per la constitució de cooperatives

El termini d’inscripció a l’Ajut Pepa Maca 2019 s’amplia fins a l’1 de setembre

Per ajudar-vos a resoldre alguns dels dubtes més freqüents sobre aquest ajut, us resolem algunes de les preguntes més freqüents:

Que és l’Ajut Pepa Maca?

L’Ajut Pepa Maca és un ajut per a la creació de noves cooperatives compromeses amb la transformació social i ajudar-les en el procés de constitució.

Qui promou l’ajut?

És promogut per Coop Maresme (Ateneu Cooperatiu del Maresme), dispositiu de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària a la comarca.

Com funciona l’atorgament de l’ajut?

L’ajut s’atorgarà a aquell projecte cooperatiu que segons els criteris del jurat s’adapti millor als aspectes demandats a les bases del concurs i estigui més compromès amb la transformació social.

Que inclou aquest ajut?

Aquesta convocatòria contempla un únic ajut amb una dotació de 3.000€ més una oferta formativa i d’acompanyament per a la constitució.

A més, aquest any com a novetat també hi haurà un atorgament per la Menció al Treball de Recerca de Batxillerat i Cicles Formatius.

On em puc inscriure? On puc consultar les bases de participació?

Pots inscriure’t i consultar tota la informació sobre l’Ajut Pepa Maca 2019 a la web coopmaresme.cat/pepamaca2019 o amb el hashtag #PepaMaca2019. També pots sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a info@coopmaresme.cat.

Quin és el termini d’inscripció?

Tens temps per a presentar la teva sol·licitud fins a l’1 de setembre. La resolució del projecte guanyador es realitzarà durant el mes de setembre i serà atorgat durant la “2a Nit del Cooperativisme (#NitCoop)” que se celebrarà el dimecres 25 de setembre.