Acompanyament

Acompanyament a projectes de l’ESS

Des de Coop Maresme oferim suport tècnic gratuït per a impulsar projectes d’economia social i solidària i consolidar les entitats socials i cooperatives, així com assessorament en la transformació d’associacions i empreses a cooperatives.

Com et podem acompanyar en aquests processos?

Mitjançant assessoraments individuals i col·lectius gratuïts

Oferint un servei d’orientació i assessorament adaptat a cada entitat i projecte

Posant a disposició eines, recursos i la transmissió de coneixements d’expertes en diferents àrees, per poder donar resposta a les necessitats reals de l’entitat

Sol·licita un acompanyament Catàleg de suport a la creació i consolidació
a projectes de l’ESS

A banda, Coop Maresme tenim un conveni amb Reempresa, juntament amb altres Ateneus del territori català, amb l’objectiu de crear sinergies i sumar esforços per poder donar suport a projectes en situació de tancament oferint a les treballadores la possibilitat del relleu cooperatiu per garantir la continuïtat del negoci i recuperar llocs de feina.

Més detalls sobre el Conveni
El col·lectiu Micaela, que s’ha constituït com a cooperativa amb el suport tècnic de Coop Maresme, explica la seva experiència
L’Alma, tècnica d’acompanyaments, us explica els àmbits en els quals us podem oferir suport per a consolidació del vostre projecte.

Ara bé… formes part d’una entitat, cooperativa o ets una persona emprenedora i necessites un impuls per a donar a conèixer la teva iniciativa?

Si tens un projecte vinculat a l’economia social i solidària a la comarca del Maresme, l’ateneu cooperatiu et pot servir com a altaveu per a la difusió i el creixement de la teva iniciativa.

DIRECTORI DE PROJECTES CONSTITUÏTS

T’OFERIM:

Difusió del teu projecte a través de les nostres xarxes socials

Augment de la visibilitat de la iniciativa a través del nostre blog

Col·laboracions comunicatives amb Coop Maresme

Ajuda a la creació de xarxa amb altres entitats de la comarca

Col·laboracions de comunicació amb altres entitats o mitjans de comunicació

Altres iniciatives vinculades a la difusió i/o visualització del projecte